Skip to main content

HIT FILM „DINA: DRUGI DIO“ STIŽE NA MAX 21. SVIBNJA

15 svibnja 2024

Hit film „Dina: Drugi dio” (Dune: Part Two) imat će premijeru na Max streaming platformi u utorak, 21. svibnja. Premijera na HBO kanalu će biti 2. lipnja u 20:00h.

„Dina: Drugi dio“ istražuje mitsko putovanje Paula Atreidesa dok se ujedinjuje s Chani i Fremenima na putu osvete urotnicima koji su uništili njegovu obitelj. Suočen s izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji spriječiti užasnu budućnost koju samo on može predvidjeti.

U glavnim ulogama su za Oscara nominiran Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, za Oscara nominirani Josh Brolin, Austin Butler i Florence Pugh, zatim Dave Bautist, dobitnik Oscara Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, uz Stellana Skarsgårda, nominiranu za Oscara Charlotte Rampling i dobitnika Oscara Javiera Bardema.

Film je režirao Denis Villeneuve prema scenariju koji je napisao zajedno s Jonom Spaihtsom, temeljenom na proslavljenom romanu Franka Herberta, „Dina“. Producenti su Mary Parent, Cale Boyter, Denis Villeneuve, Tanya Lapointe i Patrick McCormick, a izvršni producenti su Joshua Grode, Jon Spaihts, Thomas Tull, Herbert W. Gains, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert i Richard P.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=TREvz-3R7sU

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery