Skip to main content

JEDINSTVENO NOVO ISKUSTVO PRAĆENJA OLIMPIJSKIH IGARA ZA MAX STREAMING PRETPLATNIKE

22 srpnja 2024

      Svih 10 500 sportaša, 762 sportska događaja, 329 ceremonija dodjele medalja i 3 800 sati programa uživo tijekom 19 dana natjecanja bit će dostupni u Europi na Max  streaming platformi

      Inovacije unutar aplikacije uključuju mogućnost označavanja na vremenskoj traci za 15 sportova, obavijesti o zlatnim medaljama i mogućnost praćenja programa na više jezika

      Pariz 2024. bit će dostupan kao dio svih steaming pretplatničkih paketa WBD povezujući milijune obožavatelja diljem Europe s čarolijom Olimpijskih igara

Uoči Olimpijskih igara Pariz 2024, WBD otkriva kako će gledatelji moći uživati u svakom trenutku Igara na nedavno pokrenutoj proširenoj platformi za streaming Max.

Mnoštvo inovacija unutar aplikacije razvijeno je kako bi se iskustvo pretplatnika podiglo na novu razinu dopuštajući im da upravljaju svojim Olimpijskim igrama. To uključuje pristup nevjerojatnih 3.800 sati programa uživo koji pokriva svaki od događaja – kulminirajući u 54 istovremena emitiranja – od srijede, 24. srpnja pa sve do ceremonije zatvaranja 11. kolovoza.

Scott Young, viši potpredsjednik za sadržaj, produkciju i poslovne operacije WBD Sports Europe, rekao je: ”Naša strategija izravnog pristupa potrošaču je kamen temeljac našeg kontinuiranog rasta, a pretplatničko putovanje korisnika ka Maxu na dostupnim tržištima diljem Europe pokazalo se vrlo uspješnim s obzirom na nedavni početak pružanja ove usluge. Dolaskom najvećeg svjetskog sportskog spektakla na Max po prvi put možemo povezati više gledatelja nego ikada prije s olimpijskim sadržajem i veselimo se daljnjem povećanju opsega praćenja Igara dok pričamo priče sportaša najvećoj mogućoj publici u Europi nudeći najbolja moguća iskustva.” 

Nove funkcije, osmišljene kako bi se poboljšao način na koji obožavatelji uživaju u Olimpijskim igrama, uključuju:

Vremenske oznake koje omogućuju gledateljima uživanje u svakom trenutku čak 15 sportova

Ljubitelji nekih od najpopularnijih sportova moći će jednostavno premotati natrag do ključnih trenutaka s pomoću vremenske trake** što jamči da će olimpijskoj povijesti svjedočiti najveći mogući broj gledatelja. Ova inovativna funkcija, koja uključuje praćenje sportova kao što su odbojka na pijesku, odbojka, rukomet, tenis, nogomet, ragbi sedam, atletika, plivanje, biciklizam na stazi, cestovni biciklizam, brdski biciklizam, boks, košarka, judo i umjetnička gimnastika dostupna je korisnicima putem Max web stranice i mobilne aplikacije.

Obavijest o zlatnim medaljama

Obavijesti unutar aplikacije za korisnike web stranice i mobilne aplikacije na Maxu informirat će obožavatelje o tome kada se očekuje osvajanje zlatne medalje. Pretplatnici će se moći prebacivati između događaja kako ne bi propustili trenutke za povijest, a također će se moći s lakoćom vratiti na prošli stream.

Traka za pretraživanje unutar playera

Tijekom gledanja događaja, korisnici će moći upotrijebiti traku*** gdje mogu vidjeti druge događaje koji se događaju u tom trenutku. Ovo omogućuje jednostavnu navigaciju unutar aplikacije i jednostavno prebacivanje između događaja kako bi streaming iskustvo bilo što inkluzivnije i dinamičnije.

Personalizirane liste gledanja

Korisnici Maxa mogu dodati pojedinačne događaje na Moj popis što omogućuje personaliziran raspored za svih 19 dana olimpijskog natjecanja.

Pričanje lokalno relevantnih priča

Uz mogućnost pristupa višestrukim audio izvorima s izborom do 20 jezika za većinu događaja, s 400 najstrastvenijih komentatora koji stručno izvještavaju za Eurosport gledatelji će moći uživati ​​i u video zapisima sa stručnim komentarima, najavama i video sadržaju na zahtjev sa sportašima iz njihove zemlje.

Sva 32 sporta također će imati vlastitu stranicu unutar aplikacije koja će pomoći korisnicima da s lakoćom pronađu ključne događaje Olimpijskih igara.

Olimpijske igre uključene u sve pretplatničke pakete

Kako je i najavljeno, WBD će ponuditi svaki trenutak Olimpijskih igara u sklopu svih pretplatničkih paketa. Standard paket na Maxu omogućit će pretplatnicima simultani stream sadržaja, dok će Premium paket pružiti najbolje iskustvo gledanja, omogućujući gledateljima stream na do četiri uređaja istovremeno uz preuzimanje do 100 datoteka koje zatim mogu gledati u načinu offline i u pokretu.

Olimpijski i filmski junaci ujedinjeni za najbolju ponudu sadržaja

Korisnici Max platforme također će moći uživati u Olimpijskim igrama kroz sadržaj koji uključuje slavne serije poput „Zmajeve kuće″, „The Last of Us″ i „Bijeli lotos″, kao i blockbuster filmove kao što su „Barbie″, „Wonka″, „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo″ te uz filmski serijal „Harry Potter″ i trilogiju „Gospodar prstenova″. Ovaj sadržaj dostupan je zahvaljujući omiljenim kanalima, mrežama i brendovima kao što su Warner Bros. movies, HBO, DC, Discovery Channel, TLC te Cartoon Network. 

Sveobuhvatno iskustvo praćenja

Za pretplatnike koji traže sadržaj s komentarima kako bi najbolje doživjeli Pariz 2024, tu su prijenosi na Eurosportu 1 i 2 kao i streaming svakog događaja. Ovi će kanali prikazivati Eurosportove lokalne analize iz pariškog studija na krovu te s kultnih lokacija diljem grada gdje će se održavati natjecanja omogućujući iskustvo na više ekrana od stadiona do ulice putem televizije, mobitela ili tableta.

Najkvalitetnije streaming iskustvo

Prijenos bez prekida povijesnog otvaranja Olimpijskih igara na rijeci Seni, kao i ceremonija zatvaranja na kultnom Stade de Franceu, bit će dostupni na svim tržištima u HDR formatu za odabrane sportove i događaje****.

Tijekom Discoveryjevog izvještavanja iz Tokija 2020. rekordnih 175 milijuna gledatelja pratilo je Igre putem televizije i digitalnih platformi, što je 13 puta više nego tijekom Olimpijskih igara u PyeongChangu 2018.

 

*Max je prisutan u Francuskoj, Poljskoj i diljem nordijskih država, na Pirinejskom poluotoku, Srednjoj i Istočnoj Europi.

**Značajka označavanja vremenske trake bit će dostupna na tržištima na kojima je prisutna platforma Max

***In-play traka za pretraživanje dostupna je na Maxu putem povezanih TV prijemnika.

****Dodatni HDR sadržaj na odabranim tržištima uključuje Eurosport 1 i Eurosport 2 na Maxu u Francuskoj i Monaku, Eurosport 1 i Eurosport 2 International na Maxu u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Moldaviji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji te Eurosport 2 u Sloveniji.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Andrej Klemenčič

Sports