Skip to main content

MAX ĆE PRENOSITI CNN INTERNATIONAL U EUROPI DOK SE POZORNOST SVIJETA USMJERAVA NA IZBORE U SAD-u

27 kolovoza 2024

Od 29. kolovoza Max će nuditi 24/7 vijesti uživo s CNN Internationala u srednjoj i istočnoj Europi, Španjolskoj, skandinavskim zemljama, Belgiji i Nizozemskoj.

Na streaming platformi Max, bit će dostupne vijesti uživo s CNN Internationala, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu u 22 europske zemlje, uključujući Španjolsku, skandinavske zemlje, Belgiju, Nizozemsku, kao i srednju i istočnu Europu*, počevši od 29. kolovoza. CNN International dolazi na Max u Europu dok je pozornost svijeta usmjerena na ovogodišnje izuzetno važne izbore u SAD-u.

Uoči izbora 5. studenog, pretplatnici Maxa imat će priliku pratiti svaki preokret u kampanji tijekom posljednjih, ključnih tjedana u utrci za Bijelu kuću. To uključuje praćenje predsjedničke debate na ABC Newsu između bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i potpredsjednice Kamale Harris, koja će se uživo prenositi na CNN Internationalu 11. rujna u Europi u 3:00 ujutro, i ponavljati u 8:00 h i 20:00 h.

U nadolazećim tjednima i mjesecima, CNN International nastavit će detaljno izvještavati o predsjedničkoj utrci iz cijelih Sjedinjenih Država, s ključnim trenutcima koji će odrediti ravnotežu u Kongresu i Senatu.

Uz politiku u SAD-u, pretplatnici Maxa pratit će najvažnije međunarodne vijesti na CNN Internationalu, sa širokim rasponom programa o poslovanju, putovanjima, tehnologiji i načinu života iz cijelog svijeta**.

Ovo lansiranje slijedi nakon prethodnih lansiranja CNN Internationala na platformi Max u Francuskoj i Poljskoj u lipnju. Max je dostupan u 65 zemalja i teritorija diljem svijeta, uključujući Sjedinjene Države, Latinsku Ameriku, Karibe i Europu. Max će stići u ključne zemlje jugoistočne Azije kasnije ove godine.

 

Napomena urednicima:

* Trajanje programa CNN International na platformi Max u ovim zemljama bit će određeno naknadno. Streaming servis se u Belgiji i Nizozemskoj zove HBO Max.

** Dostupno u odabranim paketima, putem kompatibilnih uređaja, pod uvjetom da postoji dostupna internetska veza.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery