MAX OD DANAS DOSTUPAN U HRVATSKOJ

21 svibnja 2024

Nova, poboljšanja streaming usluga Max dostupna je od danas u Europi s najboljim Warner Bros. Discovery sadržajem na jednom mjestu.

Max nudi dvostruku količinu sadržaja u odnosu na HBO Max, počevši s hit filmom „Dina: Drugi dio” koji je premijerno dostupan od danas na Maxu i Roland Garros kvalifikacijama.

Warner Bros. Discovery danas je objavio da je Max, njihova poboljšana streaming usluga, službeno dostupna u 19 zemalja diljem srednje i istočne Europe, nordijskog teritorija i Iberije. Potpuni popis zemalja uključuje Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Dansku, Finsku, Mađarsku, Moldaviju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Norvešku, Portugal, Rumunjsku, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španjolsku i Švedsku.

Max nudi pretplatnicima dvostruku količinu sadržaja koji je trenutno dostupan na HBO Maxu. Lansiranje Maxa obilježeno je povratkom dugo iščekivane HBO Original serije „Zmajeva kuća“ čija će premijera na Maxu biti 17. lipnja. Naslovi dostupni od prvog dana su „Dina: Drugi dio” (Dune: Part Two), „Barbie” (Barbie), „Wonka” (Wonka) i Harry Potter filmovi. Premium serije uključuju HBO Originale „The Last of Us“, „Bijeli lotos” (The White Lotus), „Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Simpatizer” (The Sympathizer) kao i „Bez oduševljenja, molim” (Curb Your Enthusiasm). Također, na Maxu će biti dostupni kultni naslovi poput „Prijatelja” (Friends) kao i obožavateljima omiljene Discovery serije poput „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), „Šef slastičarnice” (Cake Boss), „Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Goli i prestrašeni” (Naked and Afraid).

Max kombinira nezaobilazni program HBO Maxa i privlačan, stvarnoživotni sadržaj Discoveryja zajedno sa svom akcijom Eurosporta kako bi stvorilo potpuno iskustvo gledanja za sve generacije. Na svim tržištima na kojima je Max dostupan u Europi, to će biti jedino mjesto za prijenos uživo svakog trenutka, svake medalje, svakog sportaša i svakog tima tijekom nadolazećih Olimpijskih igara Pariz 2024., osiguravajući fanovima da ne propuste ni trenutak akcije. Pariz 2024. uključen je u sve pretplate, tako da korisnici mogu uživati u potpunom pristupu najvećem sportskom događaju na svijetu.

JB Perrette, izvršni direktor i predsjednik Global Streaming & Games u Warner Bros. Discoveryju, izjavio je: „Danas je značajna prekretnica u globalizaciji Maxa. Imamo bogatu i poznatu povijest pružanja snažnog sadržaja za gledatelje diljem Europe od kultnih brendova kao što su HBO, Discovery, Warner Bros., DC, Eurosport, TLC. Upravo nas ti moćni izvori sadržaja izdvajaju te se naši gledatelji mogu pouzdati u Max koji pruža najbolji sadržaj, bez obzira na raspoloženje i prigodu. Budući da su lansiranja na više od polovice globalnih tržišta još uvijek pred nama, ovo je samo početak sljedećeg poglavlja za Warner Bros. Discovery.“

Gerhard Zeiler, predsjednik Internationala u Warner Bros. Discoveryju, dodao je: „Bilo da se radi o našim blockbuster filmovima, nezaobilaznoj TV drami, zabavnim emisijama ili uzbudljivom sportskom sadržaju, Max pruža vrhunsko iskustvo gledanja u Europi. Naša nova i poboljšana aplikacija nudi poboljšanu personalizaciju što olakšava i ubrzava gledanje vaših omiljenih Warner Bros. Discovery emisija. S dvije različite pretplate, sportskim dodatkom, proširenom kompatibilnošću uređaja i stotinama distribucijskih partnerstava s najvećim podružnicama u regiji, nikada nije bilo jednostavnije gledati sadržaj svjetske klase.“

Za početak, pretplatnici mogu birati između jedne od dvije osnovne pretplate, i sportskog dodatka. Bilo da se radi o standard pretplati koja korisnicima omogućava gledanje izvan mreže do 30 preuzimanja ili pak o premium pretplati za vrhunsko iskustvo gledanja s do 100 preuzimanja (uz određena ograničenja), i 4K rezolucijom i Dolby Atmos zvukom (za sadržaje koji imaju tu mogućnost), Max nudi iskustvo gledanja sadržaja koje odgovara svim potrebama. Svi planovi nude full HD rezoluciju.

Max je dostupan na vodećim uređajima i platformama, na pametnim televizorima (Samsung, LG i Android TV), putem streaming uređaja (Apple TV 4K i Google Chromecast), igraćih konzola (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobitela i tableta (iPhone, iPad, iPod touch i Android) te online na Max.com. Max je također dostupan putem odabranih TV i internet distributera u pojedinoj zemlji.

Korisnici mogu plaćati putem velikih pružatelja usluga (Visa, Mastercard i PayPal) i kupnjom putem aplikacije u glavnim trgovinama (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

Današnje lansiranje nadovezuje se na uspješna lansiranja Maxa Warner Bros. Discoveryja u SAD-u, Latinskoj Americi i na Karibima. 11. lipnja Max će biti lansiran u Francuskoj, Poljskoj, kao i poboljšani HBO Max u Nizozemskoj, a od 1. srpnja u Belgiji. Do srpnja će Max biti dostupan u 25 zemalja Europe i 65 zemalja i teritorija širom svijeta. Max stiže u ključne zemlje jugoistočne Azije kasnije ove godine.

 

*Kanali i sadržaj uživo u svim pretplatama mogu sadržavati oglase. Sadržaj na zahtjev može uključivati sponzorstvo.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery