MAX OTKRIVA DETALJE PRETPLATE UOČI LANSIRANJA 21. SVIBNJA

19 travnja 2024

  • Max će nuditi izbor različitih pretplata koje će korisnicima omogućiti maksimalno uživanje
  • Potpuna pokrivenost Olimpijskih igara Pariz 2024. uživo i na zahtjev bit će uključena u sve Max pretplate
  • Max okuplja HBO Max, Discovery i Eurosport kako bi ponudio poboljšano iskustvo gledanja s novom i poboljšanom aplikacijom

Warner Bros. Discovery potvrdio je detalje o pretplati za Max, poboljšanoj streaming usluzi koja će biti dostupna u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji 21. svibnja.

Max okuplja HBO Max, Discovery sadržaje i Eurosport na novoj i poboljšanoj aplikaciji i nudit će nove značajke, potpuno nove priče i više zabavnih sadržaja Warner Brosa, DC Universea, HBO Originalsa, Max Originalsa, Discoveryja, TLC-a, Cartoon Networka i šire, s više nego dvostruko većom količinom sadržaja trenutno dostupnog na HBO Maxu.

Što će se dogoditi 21. svibnja?

1.   Kada otvorite HBO Max aplikaciju, od vas će se zatražiti da preuzmete aplikaciju Max. Ako gledate putem hbomax.com, automatski ćete biti preusmjereni na max.com.

2.     Vaši Max podaci o naplati i prijavi bit će isti kao i za HBO Max.

3.     Vaši profili, Povijest gledanja i Moj popis prenijet će se na Max kako biste mogli nastaviti tamo gdje ste stali.

Pretplate*

Max će nuditi različite vrste mjesečnih i godišnjih pretplata, kao i opciju sporta koji se može uvrstiti na bilo koju osnovnu pretplatu. Prijenos uživo i na zahtjev Olimpijskih igara Pariz 2024. bit će uključen u sve planove pretplate, osiguravajući svim korisnicima potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svijetu.

Standard pretplata:

  • Cijena mjesečne standard pretplate je 7.99 €.
  • Korisnici će moći istovremeno streamati sadržaj na 2 uređaja.
  • Sadržaj će biti dostupan u punoj HD rezoluciji.
  • Ova pretplata omogućit će do 30 preuzimanja dostupnog sadržaja za gledanje izvan mreže (uz određena ograničenja).
  • Uključene će biti i Olimpijske igre Pariz 2024.

Premium pretplata:

  • Cijena mjesečne premium pretplate koja pruža najbolje korisničko iskustvo je 9.99 €.
  • Korisnici će moći istovremeno streamati sadržaj na 4 uređaja.
  • Sadržaj će biti dostupan u punoj HD ili 4K rezoluciji, te uz Dolby Atmos zvuk (za sadržaje koji imaju tu mogućnost).
  • Ova pretplata omogućit će do 100 preuzimanja dostupnog sadržaja za gledanje izvan mreže (uz određena ograničenja).
  • Uključene će biti i Olimpijske igre Pariz 2024.

Sport:

  • Sport će iznositi 3 mjesečno i obuhvaćati vrhunske sportske događaje kao što su teniski Grand Slam turniri, biciklističke Grand Tour utrke, 24 sata Le Mansa, linearne kanale Eurosport 1 i Eurosport 2 i mnogo više.
  • Korisnici mogu istovremeno streamati sportski sadržaj na 2 uređaja (od dostupnih streamanja prema njihovoj pretplati).
  • Sport se prodaje kao dodatak svakom osnovnom planu. Potrebna je zasebna pretplata na osnovnu pretplatu.

Max pruža potrošački usmjereno streaming iskustvo, s nekoliko opcija pretplate i naplate, tako da korisnici uvijek mogu odabrati alternativu koja najbolje odgovara njihovim željama. Planovi će se razlikovati ovisno o davatelju pretplate. Da biste saznali više o planovima i cijenama za Max u Hrvatskoj, kliknite ovdje.

Max na jedinstven način spaja neusporediv opseg sadržaja s boljim korisničkim iskustvom na novoj i poboljšanoj aplikaciji. Poboljšana streaming usluga kombinira nezaobilazni program HBO Maxa i privlačan, stvarnoživotni sadržaj Discoveryja zajedno sa svom akcijom Eurosporta kako bi stvorilo potpuno iskustvo gledanja za sve dobne skupine.

Pretplatnici će moći uživati u raznolikom, kvalitetnom sadržaju Warner Bros. filmova poput Barbie” (Barbie), Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” (Aquaman and The Lost Kingdom), te Wonka” (Wonka). U ponudi će biti i filmovi iz WB-ove opsežne knjižnice, uključujući Harry Potter franšizu, „Matrix” (The Matrix), „Vitez tame” (The Dark Knight), Joker, i  „Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings). HBO Originals sadržavat će „The Last of Us, „Bijeli lotos” (The White Lotus), Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Režim” (The Regime), „Simpatizer” (The Sympathizer), „Pehist – drugi dio” (The Jinx Part Two) i nadolazeću novu komediju The Franchise. Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „Pingvin“ (The Penguin) i „Welcome to Derry“ (IT Stephena Kinga), kao i obožavateljima omiljene Discovery serije poput „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Renovator” (Fixer Upper).

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Roland-Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke - Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na World Championshipu i World Cupu. (Prava za sportska događanja se razlikuju od zemlje do zemlje.)

 

*Kanali i sadržaj uživo u standard i premium pretplatama te sport mogu sadržavati oglase. Sadržaj na zahtjev u svim pretplatama može uključivati sponzorstvo i plasman proizvoda. Sav sadržaj neće biti dostupan prilikom pokretanja.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery