Skip to main content

ŠTO GLEDATI U SVIBNJU NA WARNER BROS. DISCOVERY TV KANALIMA

30 travnja 2024 - Last updated 2 svibnja 2024

Pogledajte što sve izdvajamo u svibnju iz bogate ponude Warner Bros. Discovery kanala - Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, HBO i HBO 3.

Expedition From Hell: The Lost Tapes (Expedition from Hell: The Lost Tape)

Premijera: 26. svibnja u 20:00h

Čudnija od fikcije, ovo je dokumentarna priča o Mickeyju Grossmanu, avanturistu koji šalje grupu željnih preživljavanja na nemoguće putovanje po Južnoj Americi.

 

Raj za sredovječne žene (MILF manor)

Premijera: 8. svibnja u 20:00h

Singl žene kreću u jedinstveno iskustvo zabavljanja, nadajući se da će pronaći ljubav u prelijepom odmaralištu u Kanadi. Međutim, šokantan obrat okreće njihov svijet naglavačke.

 

Fixer to Faboulous: Italiano (Fixer to Faboulous: Italiano)

Premijera: 16. svibnja u 21:00h

Poznati bračni par, Dave i Jenny putuju u Italiju kako bi preuzeli svoj najveći projekt dosad, pomažući prijateljima koji su uložili svoju životnu ušteđevinu u iznajmljivanje toskanske seoske kuće.


The Playboy Murders II (The Playboy Murders)

Premijera: 10. svibnja u 21:00h

Istražujući ubojstva isprepletena s časopisom „Playboy“, druga sezona serije otkriva zamke slave za one koji su se pojavljivali na njegovim stranicama, navodeći publiku da preispita sve što su mislili da znaju o jednoj od najprepoznatljivijih američkih publikacija. Voditeljica i ove sezone bit će nekadašnja „playboy“ zečica, Holly Madison.

 

SAMARITANAC (Samaritan)

Premijera: 19. svibnja u 20:00h

2022 | akcija

Sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi, „Samaritanac“ prati dječaka (Javon „Wanna“ Walton) koji želi otkriti je li mitski heroj (Stallone) koji je čuvao njegovo susjedstvo, i nestao prije 20 godina nakon tragičnog događaja, još živ. Temeljen na grafičkoj noveli Bragija F. Schuta, u režiji Juliusa Averyja, ovaj žestoki triler maštovit je novi pogled na žanr akcijskih junaka.

TRINAEST ŽIVOTA (Thirteen Lives)

Premijera: 12. svibnja u 20:00h

2022 | biografska drama

Temeljen na istinitoj životnoj priči koja je zaokupila svijet, „Trinaest života“ jest uzbudljiva priča o spašavanju dječačkog nogometnog tima iz špilje Tham Luang u Tajlandu nakon što su ostali zarobljeni zbog jake kiše i poplave. Uz pomoć najvještijih ronilaca na svijetu, ono što slijedi jest mučna spasilačka misija koja prikazuje hrabrost na najvišoj razini i ponovno potvrđuje snagu ljudskog duha.

AMERIČKI BOMBAŠKI NAPAD: MOTIV TRAGEDIJE 19. TRAVNJA (An American Bombing: The Road To April 19th)

Premijera: 9. svibnja u 21:35h

2024 | dokumentarni film

Godine 1995. Amerikanac Timothy McVeigh detonirao je kamion pun eksploziva ispred savezne zgrade Alfred P. Murrah ubivši 168 osoba, od čega 19-ero djece. U režiji Emmyjem nagrađenog Marca Levina, ovaj dokumentarac istražuje porast političkog nasilja u Americi kroz prizmu bombaškog napada u Oklahoma Cityju prateći korijene protuvladina sentimenta i njegove odjeke u današnjem društvu. Uz emocionalna upozorenja onih koji su pretrpjeli tragične gubitke u najsmrtonosnijem domaćem napadu u povijesti SAD-a, film povezuje McVeigha s ideologijom šireg ekstremističkog pokreta, istodobno propitujući lekcije naučene iz prošlih terorističkih činova i služeći kao važan poziv na buđenje.

FANTASTIČAN STROJ (And The King Said, What A Fantastic Machine)

Premijera: 16. svibnja u 21:30h

2023 | dokumentarni film

Filmski redatelji Axel Danielson i Maximilien Van Aertryck („Skakaonica“, „Jobs For All!“) ponovno usmjeravaju svoje kamere izravno na društvo, ovaj put kako bi istražili, objasnili i razotkrili kako je naša nekontrolirana opsjednutost slikom promijenila naše ljudsko ponašanje. Film prikazuje kako smo u samo 200 godina prešli put od snimanja slike dvorišta do industrije sadržaja vrijedne više milijardi eura. Uz ekskluzivnu upotrebu arhivskih i pronađenih snimaka, film rabi sam medij koji ispituje u samorefleksijskoj, ali urnebesnoj montaži.

 

SPY/MASTER (Spy/Master)

Premijera: 19. svibnja, subotom u 21:00h

2023 | špijunska drama | serija

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama „Spy/Master“ zahvaća jedan opasan tjedan u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu), desne ruke i najpouzdanijeg savjetnika rumunjskog predsjednika Nicolaea Ceaușescua. Dok je njegova vlada na rubu otkrića da je on tajni agent Sovjeta, Godeanu iskorištava diplomatsko putovanje u Njemačku kao odskočnu dasku da prebjegne u Sjedinjene Države. Uz pomoć Stasijeve tajne agentice Ingrid Von Weizendorff (Svenja Jung) i CIA-ina agenta u usponu Franka Jacksona (Parker Sawyers), Godeanu mora umaknuti KGB-u i duhovima vlastite zemlje – dok se njegova žena i kći suočavaju s posljedicama kod kuće.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery