ŠTO GLEDATI U TRAVNJU NA WARNER BROS. DISCOVERY TV KANALIMA

28 ožujka 2024 - Last updated 8 travnja 2024

Pogledajte što sve izdvajamo u travnju iz bogate ponude Warner Bros. Discovery kanala - Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, HBO i HBO 3.

ISPOD POVRŠINE: BORBA ZA KORALJE (Beneath The Surface: The Fight For Coral)

Premijera: 22. travnja u 19:00

Koraljni grebeni u oceanima okosnica su cjelokupnog ekosustava planeta na kojem ljudi preživljavaju. Međutim, onečišćenje i klimatske promjene ugrožavaju njihov opstanak. Ovaj dokumentarac se fokusira na utjecaj klimatskih promjena na koraljne grebene u Crvenom moru i prati nesvakidašnje putovanje Salme Shaker, vješte roniteljice na dah iz Saudijske Arabije, dok se upušta u revolucionarni rad koji provode znanstvenici sa sveučilišta King Abdullah University of Science and Technology (KAUST). Narativ, ispričan Salminim očima, bavi se potencijalnim dobrobitima istraživanja koralja u Crvenom moru za ekosustave diljem svijeta. Priča prelazi granice, uključujući zadivljujuće putovanje do grebena u Meksiku.

 

The Curious Case Of Natalia Grace: Natalia Speaks (The Curious Case Of Natalia Grace: Natalia Speaks)

Premijera: 28. travnja u 20:00

Natalia otkriva nove šokantne detalje o svom vremenu s Barnettima. Svi novi intervjui s ljudima koji najbolje poznaju priču bacaju svježe svjetlo na užasne motive koji stoje iza želje Barnettovih da posvoje, a zatim i riješe se Natalije.

Battle on the Mountain (Battle on the Mountain)

Premijera: 12. travnja u 22:00

Predstavljamo još jedan natjecateljski show, ali u planinskom ambijentu. Kreativne snage odmjerit će grupa talentiranih dizajnera enterijera. U Breckenridge u Coloradu gdje se Rico Leon, Kim Myles, Kim Wolfe i njihovi timovi bore oko kuhinja! Tko će impresionirati sudce Chelsea i Colea DeBoera?

 

Tišina, snima se: Mračna strana dJEčje televizije (Quiet On Set: The Dark Side Of Kids TV)

Premijera: 7. travnja u 21:00

Tijekom 1990-ih, voditelj Dan Schneider donio je smijeh i mentorstvo na dječju televiziju. Međutim, iza kulisa, spisateljice su se suočile sa seksističkim okruženjem.

Jack and Kelly Osbourne: Night of Terror (Jack and Kelly Osbourne: Night of Terror)

Premijera: 13. travnja u 21:00

Popularni brat i sestra, Jack i Kelly Osbourne krenuli su u zastrašujuću trodnevnu istragu o brodu „Queen Mary“. Hoće li naići na ozloglašeni ukleti prekooceanski brod?

 

SIMPATIZER (The Sympathizer)

HBO premijera: 15. travnja u 20:00

2024 | špijunski triler | HBO Original  | serija

Nova HBO Original serija prati komunističkog špijuna francusko-vijetnamskog podrijetla tijekom posljednjih dana Vijetnamskog rata i njegova progona u SAD. U seriji glume Robert Downey Jr., Scott Ly, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Tom Dang, Toan Le, Ky Duyen.

BOJA PURPURA (The Color Purple)

HBO premijera: 7. travnja u 20:00

2023 | drama, mjuzikl | film

Warner Bros. Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo triju žena koje dijele neraskidivu vezu u filmu „Boja purpura“. Ovo hrabro novo viđenje omiljenog klasika režirao je Blitz Bazawule ("Black Is King", "The Burial of Kojo"), a producirali su ga Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders i Quincy Jones.

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO (The Boss Baby: Family Business)

HBO premijera: 7. travnja u 20:00

2021 | animirana komedija | film

Prošlo je 30 godina i braća Templeton odrasla su i razdvojila se. Ali nova mala šefica ponovno će ih okupiti kako bi joj pomogli otkriti zlokobnu zavjeru. Hoće li se Tim i Ted ponovno povezati za dobrobit misije?

REŽIM (The Regime)

HBO: Novi nastavci ponedjeljkom u 20:00

2024 | drama | HBO Original  | miniserija

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je sve više paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao malo vjerojatnom pouzdaniku. Kako Zubakov utjecaj na kancelarku nastavlja rasti, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palače i zemlje oko nje.

 

ZNAM KAKO DIŠEŠ (I Know Your Soul)

HBO 3 premijera: 28. travnja u 21:00

2023 | kriminalistička drama | serija

Najnoviji slučaj tužiteljice i samohrane majke Nevene osobno je pogodi kada tinejdžer iz iste škole kao i njezin sin počini samoubojstvo. Nevena ubrzo saznaje da škola možda skriva zlostavljanje među svojim učenicima, te da bi njezin sin mogao biti jedan od zlostavljača.

 

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery