Skip to main content

ZEKOSLAV MRKVA IZVJEŠTAVA SA OLIMPIJSKIH IGARA PARIZ 2024.

26 srpnja 2024

Loading the player...

ZEKOSLAV MRKVA POSTAJE REPORTER U SPECIJALNIM EMISIJAMA
„LOONEY TUNES PREDSTAVLJAJU: SPORTSKI RAZGOVORI SA ZEKOSLAVOM MRKVOM”

Omiljeni lik iz crtića, Zekoslav Mrkva, bit će u bit će u središtu pozornosti tijekom prijenosa Olimpijskih igara ovog ljeta na Eurosportu.

S tajne lokacije u centru Pariza Zekoslav će tijekom Igara kao gostujući reporter razgovarati sa sportašima iz cijelog svijeta, ali i stručnim komentatorima Eurosporta. Ovaj sadržaj bit će dio lokalnih dnevnih emisija Eurosporta koje će se emitirati diljem Europe.

Kako se bliži početak natjecanja, Zekoslav je pri kraju priprema. On je danas, u sklopu prve epizode emisije „Looney Tunes predstavljaju: Sportski razgovori sa Zekoslavom Mrkvom” razgovarao s reporterom Eurosporta i dvostrukim osvajačem olimpijske medalje u taekwondou Lutalo Muhammada.

Zekoslav Mrkva u ulozi reportera u Parizu označava nastavak prožimanja svijeta Looney Tunes sa svijetom sporta. U sklopu Eurosportovog tjednog programa „Moć Olimpijskih igara”, emitirat će se kratke epizode iz Eurosportovog serijala „Looney Tunes: Sport, pojednostavljen”, a ponovna emitiranja bit će raspoređena tijekom prijenosa Olimpijskih igara Pariz 2024. Ove kratke epizode od 90 sekundi uključuju štafetu 4 x 100 metara, tenis, brdski biciklizam, breaking, odbojku na pijesku i gimnastiku.

Scott Young, viši potpredsjednik za sadržaj, produkciju i poslovne operacije WBD Sports Europe rekao je: “Naša ambicija je da prijenosi Pariza 2024. budu svježi, zabavni i da dobro komuniciraju s publikom. Zekoslav je legendarni lik koji nadilazi sport i siguran sam da će svojim jedinstvenim stilom zaokupiti naše gledatelje i razveseliti one koji vole sport i zabavu.

Prošlog tjedna je najavljeno da će Looney Tunes biti ambasadori WBD-a na ovogodišnjim Igrama te da će javnost moći sudjelovati u nizu aktivnosti od 27. srpnja do 11. kolovoza, uključujući i susret sa Zekoslavom Mrkvom i njegovom Lolom u parku Georges Valbon i Saint-Quentin-en-Yvelines.

Legendarne animirane likove Looney Tunes vole milijuni obožavatelja diljem svijeta. Poznati su po bezvremenskom humoru i sposobnosti da zabave i mlade i stare. Integriranjem ovih franšiza u prijenose iz Pariza, WBD želi doprijeti do šire publike i privući nove obožavatelje. Gotovo cijelo stoljeće Looney Tunes je sinonim za humor, zabavu i pozitivnu energiju. Njihova uloga ambasadora WBD-a dio je ove tradicije i omogućuje grupi da slavi sportsku izvrsnost, a pritom ostaje privržena kvalitetnoj zabavi.

Prijenos ceremonije otvaranja na WBD-u počinje u petak 26. srpnja u 19.30h i bit će dostupan za gledanje na kanalu Eurosport 1 i Max strieaming platformi, jedinom mjestu gdje možete pratiti svaki trenutak Pariza 2024.

Contacts

Klara Vragolov

PR Manager - Warner Bros. Discovery


Andrej Klemenčič

Sports